Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Posetite nas na sajmu ekologije EKOFER u Beogradu

Zavod i ove godine nastupa na Međunarodnom sajmu zaštite životne sredine EKOFER, u Hali 1 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, zajedno sa Republičkim hidrometeorološkim zavodom i Agencijom za zaštitu životne sredine.

Ove godine, Međunarodni sajam ECOFAIR i sajam energetike, pod sloganom “Zelena energija“, okupiće predstavnike nadležnih državnih organa, najznačajnijih kompanija i brojnih drugih poslenika iz sveta energije i ekologije, s ciljem razmene informacija, komunikacije, i povezivanja radi buduće saradnje.

Svečano otvaranje manifestacija je u sredu, 9. oktobra u 11:00 časova u Hali 1. Sajmove će otvoriti prof. dr Zorana Mihajlović, republički ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Radno vreme sajmova je od 10:00 do 18:00 časova, osim poslednjeg dana, u subotu 12. oktobra, kada je radno vreme do 17:00 časova. U subotu je ulaz za učenike i studente besplatan.

Zavod za zaštitu prirode Srbije nastupajući na sajmu uz nadležno Ministarstvo, RHMZ i Agenciju za zaštitu životne sredine, predstaviće najaktuelnije programe i projekte zaštite naših najvećih prirodnih vrednosti i očuvanja prirodnih resursa.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.