Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

U toku javni uvid i zakazana javna rasprava za dva zaštićena područja u Beogradu

Do kraja ovog meseca trajaće javna rasprava o proglašenju dva zaštićena prirodna dobra u Beogradu: „Hrast u ulici Mije Kovačevića“, na teritoriji gradske opštine Zvezdara, i „Vinova loza u Zemunu“, na teritoriji gradske opštine Zemun.

Građani sve do 30. aprila mogu da se upoznaju sa sadržinom predloga akta o proglašenju i Studije zaštite „Hrast u ulici Mije Kovačevića“, u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine grada Beograda сваког радног дана од 11 до 14 часова, у згради Градске управе града Београда, 27. марта 43-45, (kancelarija 502, V sprat). Do istog datuma i na istom mestu trajaće javni uvid u predlog akta o proglašenju zaštite prirodnog dobra i Studiju zaštite „Vinova loza u Zemunu“.

Tokom javnog uvida, sa rokom do 30. aprila, zainteresovana lica mogu Sekretarijatu za zaštitu životne sredine grada Beograda dostavljati svoje mišljenje, primedbe, predloge i sugestije vezano za predlog akta i studiju zaštite ova dva dobra.

Јавне расправе о predlogu akta o proglašenju zaštićenog prirodnog dobra i Studiji zaštite prirodnog dobra „Hrast u ulici Mije Kovačevića“ i „Vinova loza u Zemunu“ biće održane 30. aprila 2014. godine sa početkom u 12 časova (сала 503, на V spratu, 27. marta 43-45).

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.