Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Bračni par Milutinović: Priča o kući na Tari

U okviru stalnog Foto-konkursa Zavoda „Priroda Srbije“ bračni par Violeta i Zoran Milutinović boravili su na ime dodeljene prve nagrade u objektu Zavoda, Centru „Tara“ na Tari. Nakon prijatnog boravka na Tari, uputili su pismo zahvalnosti Zavodu. U svom pismu pohvalili su sjajnu organizaciju konkursa, ali i preneli svoje utiske o lepotama, mirisima i zvucima lepotice Tare koja inspiriše maštu i objektiv.

Svakog meseca žiri Fotokonkursa Zavoda bira po deset najboljih fotogafija pristiglih tokom prethodnog, i dodeljuje nagrade za prve tri fotografije. Autori prvoizabranih fotografija se nagrađuju boravkom u Centru Tara tokom vikenda, za drugo osvojeno mesto kompletom štampanih izdanja Zavoda, a za treće kompletom DVD izdanja Zavoda.

Stalni godišnji konkurs Zavod za zaštitu prirode Srbije koji promoviše zaštitu prirode trajaće do kraja 2014. godine, kada će se od nagrađenih fotografija koje se biraju svakog meseca, biti izabrano 50 najuspešnijih fotografija, kao i pobednik celokupnog konkursa.

Svoje pismo koje su naslovili „Priča o kući na Tari“ i izvanredne utiske o nagradnom boravku u Centru Tara Zavoda, bračni par Milutinuvić uputio je svim svojim kolegama fotografima i ljubiteljima prirode.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.