Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Posetite nas na 11. Međunarodnom sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa u Beogradu

Zavod za zaštitu prirode Srbije i ove godine nastupa na Međunarodnom sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa - ECOFAIR, gde će imati svoj izložbeni prostor u Hali 1 Beogradskog sajma.

11. Međunarodni sajam ECOFAIR održava se od 13. do 16. oktobra na beogradskom sajmu pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, zajedno sa 10. Međunarodnim sajmom energetike, pod sloganom „Zelena energija“ Već tradicionalno će okupiti predstavnike brojnih kompanija iz zemlje i inostranstva, ali i nadležnih državnih organa, stručnih ustanova i organizacija koje se bave zaštitom životne sredine i prirodnih resursa, a s ciljem predstavljanja inovacija i trendova u ovoj oblasti, promovisanja zaštite životne sredine i prirode i jačanja svesti javnosti, razmene informacijai povezivanja povodom buduće saradnje.

Sajam prati i bogati program, u okviru kojeg će Zavod u utorak, 14. oktobra 2014. u 12 časova u konferencijskoj sali Hale 1, predstaviti temu zaštite biodiverziteta i svoje novo izdanje, poster „Zmije Srbije“ autora mr Rastka Ajtića.

Svečano otvaranje manifestacija je u ponedeljak, 13. oktobra 2014. u 11 časova u Hali 1 beogradskog sajma.

Radno vreme sajmova je od 10 do 18 časova, osim poslednjeg dana, u četvrtak, 16. oktobra, kada se sajam zatvara u 17 časova.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.