Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Poseta delegacije ambasade Holandije

U petak 31.10.2014. godine u poseti Zavodu za zaštitu prirode Srbije bili su zamenik ambasadora Kraljevine Holandije u Srbiji Dominique Kuhlingh, Duško Krsmanović viši ekonomski i trgovinski savetnik Ambasade Holandije i Wouter Kruijver iz odeljenja za ekonomiju i trgovinu Ambasade Holandije. Delegaciju ambasade Holandije primio je direktor Zavoda za zaštitu prirode Srbije sa svojim saradnicima, pomoćnicima direktora Marijom Trikić i dr Mariom Lukinovićem.

Na sastanku je prezentovan rad Zavoda, istaknute oblasti delovanja i razmotrene oblasti moguće saradnje. Zamenik ambasadora Dominique Kuhlingh pozvala je Zavod da učestvuje na Forumu voda, koje Ambasada Holandije u decembru organizuje u Beogradu, zajedno sa Privrednom komorom Srbije.

Delegacija ambasade Holandije pokazala je posebno interesovanje za saradnju Zavoda sa nevladinim sektorom u oblasti zaštite prirode. Tim povodom dogovoreno je učešće ambasade na ovogodišnjem skupu nevladinih organizacija u Zavodu za zaštitu prirode Srbije.

Po završetku sastanka, gosti iz holandske ambasade posetili su izložbenu postavku Zavoda i upoznali se sa obrazovnim i promotivnim aktivnostima Zavoda.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.