Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Otvara se izložba fotografija sa stalnog fotokonkursa “Priroda Srbije”

Izložba fotografija i dodela nagrada za 2014. godinu pobednicima stalnog foto konkursa Zavoda “Priroda Srbije” biće održani u ponedeljak, 16. februara sa početkom u 18:00 časova u galeriji “Progres” u Beogradu.

U okviru programa svečanog otvaranja, pored reči eminentnih predstavnika u oblasti zaštite prirode i umetničke fotografije: Aleksandra Dragišića, direktora Zavoda za zaštitu prirode Srbije, Miroslava Predojevića, predsednika Umetničkog saveta Foto saveza Srbije i Igora Rila, urednika National Geographic, izdanja za Srbiju i dodele nagrada pobednicima foto konkursa za 2014. godinu, biće upriličen i prigodan muzički programa uz učešće dečjeg hora Mari Mari, Nikoline Kovačević i gudačkog kvateta “Arco".

Šira javnost biće upoznata sa otvaranjem izložbe izveštavanjem medijskih kuća koje su najavile da će propratiti program(RTS, TV Prva, Politika, Studio B i druge).

Na izložbi je prikazano 83 fotografije, koje je od 5000 pristiglih fotografija odabrao stručni žiri i od kojih su za 11 fotografija autori dobitnici nagrade Zavoda i medalje Foto saveza Srbije.

Katalog foto konkursa možete pogledatu u rubrici publikacije za preuzeti na sajtu Zavoda za zaštitu prirode Srbije

Izložbu će u Beogradu, u galeriji “Progres”, svi zainteresovani, moći da pogledaju u periodu od 16. do 22. februara 2015. godine.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.