Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Regionalna konferencija „Životna sredina ka Evropi EnE15 – ENV.net“

XI regionalna konferencija „Životna sredina ka Evropi EnE15 – ENV.net“ na temu „Metode, standardi i alati u oblasti zaštite životne sredine“, biće održana na Svetski dana zaštite životne sredine, 05. juna 2015. godine u Privrednoj komori Srbije (Beograd, ul. Terazije br. 29). Konferenciju organizuju Strukovno udruženje „Ambasadori životne sredine“ i Privredna komora Srbije u okviru UN Programa za zaštitu životne sredine i uz stručnu podršku Zavoda za zaštitu prirode Srbije i drugih relevantnih institucija. Konferencija je deo ENV.net procesa, koji je podržan od EU.

U radu Konferencije svake godine učestvuje značajan broj ambasadora iz različitih zemalja, kao i preko 150 autora i koautora radova koji se štampaju u formi CD Zbornika konferencije.Konferencija je prilika za institucije, organizacije i pojedince da predstave svoja istraživanja i gledišta u vezi sa odabranom temom u cilju razumevanja oblasti zaštite životne sredine i uspostavljanja bliske saradnje nauke i prakse.

Na konferenciji Zavod učestvuje sa temom „Biljke od međunarodnog zanačaja u flori Srbije: Indikatorske vrste za utvrđivanje NATURA područja“, koju će predstaviti mr Verica Stojanović.

Program konferencije možete preuzeti ovde.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.