Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Zavod na 60. Sajmu knjiga u Beogradu

Zavod će na ovogodišnjem sajmu knjiga predstaviti svoj rad i svoj izdavački opus na izložbenom prostoru u Hali IV (štand 4031), kao i na izlagačkom prostoru Centra za promociju nauke, u Hali II nivo A beogradskog sajma.

Naročitu vrednost ovogodišnjeg izlaganja Zavoda predstavljaju knjige „Crvena knjiga faune I vodozemci“ i „Crvena knjiga II gmizavci“ koje su tek izašle iz štampe, a na sajmu knjiga konkurišu za izdavački poduhvat.

Najposećenija sajamska manifestacija, beogradski sajam knjiga, prava je prilika da se zainteresovana čitalačka publika upozna s najnovijim publikacijama Zavoda, kao što je monografija „Beloglavi sup“, ali i da nabavi ranija izdanja naučnog, stručnog i popularnog karaktera.

U okviru pratećeg programa sajmske manifestacije, ove publikacije od nacionalnog značaja biće posebno predstavljene publici koja će imati prilike da se upozna s najnovijim naučnim dostignućima u ovim naučnim oblastima, kao i stručnim aspektima zaštite.

Izdanja Zavoda i ove godine mogu se pogledati i kupiti po sniženim, sajamskim cenama na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji je otvoren 25. oktobra, i trajaće do 1. novembra 2015

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.