Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Posetite nas na 61. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga

Zavod će na ovogodišnjem sajmu knjiga predstaviti svoj rad i svoj izdavački opus na izložbenom prostoru u Hali IV (4086 štand), kao i na izlagačkom prostoru Centra za promociju nauke, u Hali II, nivo A beogradskog sajma.

Naročitu vrednost ovogodišnjeg izlaganja Zavoda predstavljaju monografija „Zaštićeni hrastovi Srbije“ i priručnik „Strižibube Srbije“, koje su objavljene tokom 2016. godine. U okviru pratećeg programa sajamske manifestacije, ove publikacije biće posebno predstavljene publici koja će imati prilike da se upozna stručnim aspektima zaštite vrsta koje su predstavljene u knjizi.

Promocija publikacija „Zaštićeni hrastovi Srbije“ i „Strižibibe Srbije“, biće održana u sredu, 26. oktobra 2016. godine sa početkom u 12 časova, na štandu Centra za promociju nauke u Hali II, nivo A beogradskog sajma.

Najposećenija sajamska manifestacija, Beogradski sajam knjiga, prava je prilika da se zainteresovana javnost upozna s najnovijim publikacijama Zavoda, kao što su „Crvena knjiga faune I vodozemci“, „Crvena knjiga faune II“ i „Beloglavi sup“, ali i da nabavi ranija izdanja naučnog, stručnog i popularnog karaktera iz oblasti zaštite prirode.

Izdanja Zavoda i ove godine mogu se kupiti po sniženim, sajamskim cenama na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se održava u periodu od 23. do 30. oktobra 2016. godine.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.