Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

O zaštiti prirode na 15. Međunarodnom sajmu ekologije EcoFair

Zavod za zaštitu prirode Srbije predstaviće aktuelnosti i značaj rada u oblasti zaštite prirode na 15. Međunarodnom sajmu ekologije EcoFair i 14. Međunarodnom sajmu energetike, koji se održavaju u periodu od 03. do 05. oktobra 2018. godine na Beogradskom sajmu.

U cilju ukazivanja stručnoj i široj javnosti na stanje i potrebe daljih anagažovanja u zaštiti prirodne baštine, pozivamo Vas da nas posetite na štandu Zavoda za zaštitu prirode Srbije u Hali 1, br. 1302.

Na sajamskom štandu predstavićemo posetiocima novine u oblasti zaštite divljih biljnih i životinjskih vrsta, geodiverziteta, prirodnih dobara i usklađivanja zaštite i razvoja predela kroz bogat multimedijalni vizuelni materijal i razgovor sa stručnim saradnicima.

Predstavnici Zavoda učestvovaće i u pratećem stručnom i obrazovnom programu Sajma:

- U okviru Konferencijskog programa imaće izlaganje na temu „Obnovljivi izvori energije i zaštita prirode.“

- Na sajamskom prostoru predviđenom za održavanje obrazovnih programa za decu predškolskog i školskog uzrasta, realizovaće radionice: Znanjem protiv straha na primeru stršljena i zmija“, „Eko skakalica na temu ugroženih vrsta“, „Pronađi moju kuću – koliko su ugrožena staništa pojedinih vrsta“.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.