Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Predstavljamo prvu monografiju o prirodi prostora manastira Hilandar

Zavod za zaštitu prirode Srbije i manastir Hilandar u okviru ovogodišnjeg Sajma knjiga predstaviće zajednički poduhvat u istraživanju prirode područja Svete Gore i Hilandara na promociji prve publikacije o rezultatima ovih istraživanja „Vodozemci i gmizavci Svete Gore i Hilandara“.

Promocija publikacije „Vodozemci i gmizvici Svete Gore i Hilandara“ biće održana u utorak, 23. oktobra 2018. godine sa početkom u 13 časova, na štandu Centra za promociju nauke u Hali II, nivo A (ulica Milutina Milankovića, štand br. 2224).

Zavod će na ovogodišnjem Sajmu knjiga, kao učesnik, predstaviti svoj izdavački opus na izložbenom prostoru u Hali IV ( ulica Petra Kočića, štand 4119), kao i na izlagačkom prostoru Centra za promociju nauke, u Hali II, nivo A (ulica Milutina Milankovića, štand br. 2224).

Najposećenija sajamska manifestacija, Beogradski sajam knjiga, prava je prilika da se zainteresovana javnost upozna sa publikacijama Zavoda, kao što su „Hrastovi Srbije“, „Park prirode Mokra Gora“, „Priručnik za vrste pod kontrolom prometa“, „Biljke od međunarodnog značaja u Srbiji“, „Crvene knjige o vodozemcima i gmizavcima, dnevnim leptirima i biljkama“, i „Beloglavi sup“, ali i da nabavi ranija izdanja naučnog, stručnog i popularnog karaktera iz oblasti zaštite prirode.

Izdanja Zavoda, i ove godine, mogu se kupiti po sniženim, sajamskim cenama na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se održava u periodu od 21. do 28. oktobra 2018. godine.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.