Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Akcija „Karta za prirodu“ na 41. Međunarodnom sajmu turizma

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava u periodu od 21. do 24. februara 2019. godine, Zavod za zaštitu prirode Srbije predstaviće jedinstvenost prirodnog nasleđa naše zamlje, na štandu Turističke organizacije Srbije.

Na info pultu Zavoda na multimedijalnom štandu Turističke organizacije Srbije, posetioci Sajma imaće priliku da dobiju informacije o jedinstvenosti i atraktivnosti za posete prirodnih dobara Srbije. U tom cilju, Zavod i Turistička organizacija Srbije, tokom trajanja Sajma organizovaće akciju „Karta za prirodu“.

Tokom svih sajmaskih dana, tri volontera koja će nositi majice sa natpisom Turistističke organizacije Srbije u hali 4, deliće posetiocima „Karte za prirodu“ na kojima će oni koji žele da učestvuju u kviz akciji dati tri odgovora na pitanje: Zašto treba da štitimo prirodu i ostaviti svoje podatke. Svoju popunjenu „Kartu za prirodu“, posetioci će staviti u nagradnu kutiju koja se nalazi na pultu Zavoda za zaštitu prirode Srbije na štandu Turističke organiazcije Srbije i tako dobiti priliku da osvoje putovanje za dve osobe u jedno zaštićeno područje kao što su Nacionalni parkovi „Tara“ i „Đerdap“, Spomenik prirode „Resavska pećina“, Predeo izuzetnih odlika „Vlasina“ i mnoga druga. Izvlačenje dobitnika nagradne igre biće u nedelju, 24. februara u 14:00 časova na štandu TOS-a.

Imena dobitnika nagrada i rezultati ankete biće objavljeni na sajtu Zavoda i Turističke organizacije Srbije.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.