Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Услови коришћења

Документација Завода обухвата стручна, научна и популарна издања, фотографије и видео записе: преко 5.000 књига, 12.800 часописа, 859 студија Завода, 715 елабората других установа, преко 20.000 хиљада фотографија, бројне видео записе и остали документациони материјал. Драгоцени део библиотечког фонда је и легат академика Николе К. Пантића, који садржи: 800 књига и 1100 сепарата, углавном геолошке тематике, као и део личне архиве.

Сходно делатности Завода и важећим прописима, документација Завода је доступна најширој јавности. Увид у стручне и начне податаке које се налазе у документацији Завода може се остварити у библиотеци Завода.

Услови коришћења библиотечког фонда

Сав библиотечки материјал је у потпуности доступна свим заинтересованим. Коришћење је бесплатно, стимдасеелаборати, тј студије заштите, могу користити искључиво у библиотечкој читаоници. Остали материјал се може изнети уз одговарајући лични документ.

За коришћење докумантације, потребно је библиотекару предати попуњени образац захтева за коришћење библиотеке, који се може преузети са интернет презентације Завода. Он може бити послата електронским путем, односно донети попуњеног приликом коришћења услуге библиотеке. Радно време библиотека је од 12,00 до 14,00 часова у периоду од 07.до 25. августа 2017. године .

За коришћење библиотечке документације претходно се јавите, односно пошаљите захтев библиотекару:

Владимир Смиљанић, +381 11 2093812
vladimir.smiljanic@zzps.rs

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.