Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Бранка Вујовић

Извршни директор Завода за заштиту природе Србије

Рођена 1977. године.

Дипломирани економиста на Економском факултету у Београду, на смеру Спољна и унутрашња трговина, са осамнаестогодишњим одговорним и професионалним искуством у саветовању најзначајнијих компанија у Србији, финансијских и државних институција у Србији, као и у раду на финансијском тржишту Србије.

Специјалиста у саветодавним услугама у области оснивања предузећа, корпоративног управљања, менаџмент консалтинга, финансијског и пословног планирања, организационог и финансијског реструктурирања и статусних промена.

Поседује брокерску лиценцу издату од стране Комисије за хартије од вредности Републике Србије и пет година искуства у раду на финансијском тржишту Србије (2000-2005. година) – трговање хартијама од вредности, издавање и дистрибуција хартија од вредности, понуде за преузимање, најпре као брокер, а потом као руководилац брокерског одељења.

У периоду од 2005. до 2016. године бави се финансијским и менаџмент консалтингом и стиче импресивни портфолио од око 120 репрезентативних пројеката из области мерџера и аквизиција, процена вредности компанија, бизнис планова, корпоративних финансија, финансијског и организационог реструктурирања; greenfield инвестиција, заједничких улагања и изради студија оправданости, у оквиру рада у консултантској кући FACTIS, најпре као руководилац пројекта, а потом као директор ове куће.

У периоду 2016-2018. директор консултантске компаније Civitta Consulting Београд, која је део међународне групације Civitta и која послује у једанаест европских земаља.

Од марта 2018. запослена у Заводу за заштиту природе Србије на месту Извршног директора.

Говори енглески језик, поред матерњег српског језика

Адреса:

Др Ивана Рибара 91,
11070 Нови Београд
Тел: 011/2093-815
Факс: 011/2093-867
И-мејл: branka.vujovic@zzps.rs

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.