Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Посетите нас на сајму екологије ЕКОФЕР у Београду

Завод и ове године наступа на Међународном сајму заштите животне средине ЕКОФЕР, у Хали 1 Београдског сајма, на изложбеном простору Министарства енергетике, развоја и заштите животне средине, заједно са Републичким хидрометеоролошким заводом и Агенцијом за заштиту животне средине.

Ове године, Међународни сајам ECOFAIR и сајам енергетике, под слоганом “Зелена енергија“, окупиће представнике надлежних државних органа, најзначајнијих компанија и бројних других посленика из света енергије и екологије, с циљем размене информација, комуникације, и повезивања ради будуће сарадње.

Свечано отварање манифестација је у среду, 9. октобра у 11:00 часова у Хали 1. Сајмове ће отворити проф. др Зорана Михајловић, републички министар енергетике, развоја и заштите животне средине.

Радно време сајмова је од 10:00 до 18:00 часова, осим последњег дана, у суботу 12. октобра, када је радно време до 17:00 часова. У суботу је улаз за ученике и студенте бесплатан.

Завод за заштиту природе Србије наступајући на сајму уз надлежно Министарство, РХМЗ и Агенцију за заштиту животне средине, представиће најактуелније програме и пројекте заштите наших највећих природних вредности и очувања природних ресурса.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.