Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Креативна радионица: Редизајн изложбене поставке „Заштита природе у Србији“

Изложба као учионица о природи

Завод за заштиту природе Србије 18. и 19. новембра биће отворен за све иновације и креативне идеје студената у циљу изналажање решења за просторно и визуелно унапређење сталне изложбене поставке „Заштита природе у Србији“. Тематска креативна радионица биће одржана у сарадњи и организацији удружења ECOIST.

Учесници радионице имаће прилику да сазнају о значају наше природне баштине, уче да раде у тиму, анализирају, размењују мишљења и ставове, имају brainstorming сесије. Овим путем изложба „Заштита природе у Србији“ отворена је за предлоге како омогућити посетиоцима да самостално проналазе информације, односно да увођењем елемената инерактивности постане јединствена учионица о заштити природе. Више информације о организацији радионице можете наћи на web site-у удружења ECOIST (www.ecoist.rs).

Изложбена поставка „Заштита природе у Србији“ намењена је како ученицима и студентима, тако и другим заинтересованим групама да упознају вредности и карактеристике наше природне баштине и активности њене заштите и очувања.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.