Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Позив за учешће на скупу организација за заштиту природе

Поштавани/а,

Завод за заштиту природе Србије у сарадњи са Министарством енергетике, развоја и заштите животне средине организује скуп организација за заштиту природе „ПАРТНЕРСТВОМ КА ЗАШТИТИ ПРИРОДЕ“ у понедељак, 23. децембра 2013. године у Београду са почетком у 12 часова у седишту Завода за заштиту природе Србије (Др Ивана Рибара 91, Нови Београд).

Скуп има за циљ да окупљањем свих релевантних институција и организација које се баве заштитом природе (државне институиције, управљачи заштићених природних добара, невладине и друге организације цивилног друштва) укаже на важност сарадње свих субјеката у овој области, као и да подстакне даље умрежавање организација цивилног друштва у овој области.

Потврду доласка потребно је извршити на и-мејл адресу: natasa.panic@zzps.rs, најкасније до петка, 20. децембра 2013. године, до 10 часова. Путем наведене адресе могу се добити и друге додатне информације.

Напомeне: Због ограниченог броја места у сали моле се организације цивилног друштва да пријаве само једног представника за присуство. Путни трошкови за учеснике нису обезбеђени.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.