Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

У току јавни увид и заказана јавна расправа за два заштићена подручја у Београду

До краја овог месеца трајаће јавна расправа о проглашењу два заштићена природна добра у Београду: „Храст у улици Мије Ковачевића“, на територији градске општине Звездара, и „Винова лоза у Земуну“, на територији градске општине Земун.

Грађани све до 30. априла могу да се упознају са садржином предлога акта о проглашењу и Студије заштите „Храст у улици Мије Ковачевића“, у Секретаријату за заштиту животне средине града Београда сваког радног дана од 11 до 14 часова, у згради Градске управе града Београда, 27. марта 43-45, (канцеларија 502, V спрат). До истог датума и на истом месту трајаће јавни увид у предлог акта о проглашењу заштите природног добра и Студију заштите „Винова лоза у Земуну“.

Током јавног увида, са роком до 30. априла, заинтересована лица могу Секретаријату за заштиту животне средине града Београда достављати своје мишљење, примедбе, предлоге и сугестије везано за предлог акта и студију заштите ова два добра.

Јавне расправе о предлогу акта о проглашењу заштићеног природног добра и Студији заштите природног добра „Храст у улици Мије Ковачевића“ и „Винова лоза у Земуну“ биће одржане 30. априла 2014. године са почетком у 12 часова (сала 503, на V спрату, 27. марта 43-45).

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.