Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Брачни пар Милутиновић: Прича о кући на Тари

У оквиру сталног Фото-конкурса Завода „Природа Србије“ брачни пар Виолета и Зоран Милутиновић боравили су на име додељене прве награде у објекту Завода, Центру „Тара“ на Тари. Након пријатног боравка на Тари, упутили су писмо захвалности Заводу. У свом писму похвалили су сјајну организацију конкурса, али и пренели своје утиске о лепотама, мирисима и звуцима лепотице Таре која инспирише машту и објектив.

Сваког месеца жири Фотоконкурса Завода бира по десет најбољих фотогафија пристиглих током претходног, и додељује награде за прве три фотографије. Аутори првоизабраних фотографија се награђују боравком у Центру Тара током викенда, за друго освојено место комплетом штампаних издања Завода, а за треће комплетом ДВД издања Завода.

Стални годишњи конкурс Завод за заштиту природе Србије који промовише заштиту природе трајаће до краја 2014. године, када ће се од награђених фотографија које се бирају сваког месеца, бити изабрано 50 најуспешнијих фотографија, као и победник целокупног конкурса.

Своје писмо које су насловили „Прича о кући на Тари“ и изванредне утиске о наградном боравку у Центру Тара Завода, брачни пар Милутинувић упутио је свим својим колегама фотографима и љубитељима природе.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.