Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Посетите нас на 11. Међународном сајму заштите животне средине и природних ресурса у Београду

Завод за заштиту природе Србије и ове године наступа на Међународном сајму заштите животне средине и природних ресурса - ECOFAIR, где ће имати свој изложбени простор у Хали 1 Београдског сајма.

11. Међународни сајам ECOFAIR одржава се од 13. до 16. октобра на београдском сајму под покровитељством Министарства пољопривреде и заштите животне средине, и у сарадњи са Привредном комором Србије, заједно са 10. Међународним сајмом енергетике, под слоганом „Зелена енергија“ Већ традиционално ће окупити представнике бројних компанија из земље и иностранства, али и надлежних државних органа, стручних установа и организација које се баве заштитом животне средине и природних ресурса, а с циљем представљања иновација и трендова у овој области, промовисања заштите животне средине и природе и јачања свести јавности, размене информацијаи повезивања поводом будуће сарадње.

Сајам прати и богати програм, у оквиру којег ће Завод у уторак, 14. октобра 2014. у 12 часова у конференцијској сали Хале 1, представити тему заштите биодиверзитета и своје ново издање, постер „Змије Србије“ аутора мр Растка Ајтића.

Свечано отварање манифестација је у понедељак, 13. октобра 2014. у 11 часова у Хали 1 београдског сајма.

Радно време сајмова је од 10 до 18 часова, осим последњег дана, у четвртак, 16. октобра, када се сајам затвара у 17 часова.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.