Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Отвара се изложба фотографија са сталног фотоконкурса “Природа Србије”

Изложба фотографија и додела награда за 2014. годину победницима сталног фото конкурса Завода “Природа Србије” биће одржани у понедељак, 16. фебруара са почетком у 18:00 часова у галерији “Прогрес” у Београду.

У оквиру програма свечаног отварања, поред речи еминентних представника у области заштите природе и уметничке фотографије: Александра Драгишића, директора Завода за заштиту природе Србије, Мирослава Предојевића, председника Уметничког савета Фото савеза Србије и Игора Рила, уредника National Geographic, издања за Србију и доделе награда победницима фото конкурса за 2014. годину, биће уприличен и пригодан музички програма уз учешће дечјег хора Мари Мари, Николине Ковачевић и гудачког кватета “Arco".

Шира јавност биће упозната са отварањем изложбе извештавањем медијских кућа које су најавиле да ће пропратити програм(РТС, ТВ Прва, Политика, Студио Б и друге).

На изложби је приказано 83 фотографије, које је од 5000 пристиглих фотографија одабрао стручни жири и од којих су за 11 фотографија аутори добитници награде Завода и медаље Фото савеза Србије.

Каталог фото конкурса можете погледату у рубрици публикације за преузети на сајту Завода за заштиту природе Србије

Изложбу ће у Београду, у галерији “Прогрес”, сви заинтересовани, моћи да погледају у периоду од 16. до 22. фебруара 2015. године.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.