Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

БИОДИВЕРЗИТЕТ И ЗАШТИЋЕНА ПОДРУЧЈА

Поводом обележавања Светског дана биодиверзитета Канцеларија Уједињених нација за развој UNDP у Београду, организује 22. маја 2015. године Конференцију о бидиверзитету и заштићеним подручјима (Хотел „Crown Plaza“, Београд) .

На конференцији ће бити представљени најважнији резултати UNDP/GEF пројекта „Подршка одрживом финансирању система заштићених подручја у Србији“ који има за циљ унапређење одрживог финансирања и ефикасности система заштићених подручја у Србији. Пројекат је реализован у сарадњи са Министарством пољопривреде и заштите животне средине, Покрајинским секретаријатом за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, Заводом за заштиту природе Србије и Покрајинским заводом за заштиту природе и управљачима заштићених подручја.

Завод за заштиту природе Србије, у оквиру програма Конференције, представиће резултате студија о интегралном управљању Националним парком „Ђердап“: екосистемске услуге, међународне номинације и екотуризам. Испред тима аутора о студијама ће говорити Владимир Николић, стручни сарадник Завода.

Програм Конференције можете преузети овде.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.