Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Регионална конференција „Животна средина ка Европи EnE15 – ENV.net“

XI регионална конференција „Животна средина ка Европи EnE15 – ENV.net“ на тему „Методе, стандарди и алати у области заштите животне средине“, биће одржана на Светски дана заштите животне средине, 05. јуна 2015. године у Привредној комори Србије (Београд, ул. Теразије бр. 29). Конференцију организују Струковно удружење „Амбасадори животне средине“ и Привредна комора Србије у оквиру UN Програма за заштиту животне средине и уз стручну подршку Завода за заштиту природе Србије и других релевантних институција. Конференција је део ENV.net процеса, који је подржан од EU.

У раду Конференције сваке године учествује значајан брoј амбасадора из различитих земаља, као и преко 150 аутора и коаутора радова који се штампају у форми CD Зборника конференције.Конференција је прилика за институције, организације и појединце да представе своја истраживања и гледишта у вези са одабраном темом у циљу разумевања области заштите животне средине и успостављања блиске сарадње науке и праксе.

На конференцији Завод учествује са темом „Биљке од међународног заначаја у флори Србије: Индикаторске врсте за утврђивање NATURA подручја“, коју ће представити мр Верица Стојановић.

Програм конференције можете преузети овде.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.