Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Завод на 60. Сајму књига у Београду

Завод ће на овогодишњем сајму књига представити свој рад и свој издавачки опус на изложбеном простору у Хали IV (штанд 4031), као и на излагачком простору Центра за промоцију науке, у Хали II ниво А београдског сајма.

Нарочиту вредност овогодишњег излагања Завода представљају књиге „Црвена књига фауне I водоземци“ и „Црвена књига II гмизавци“ које су тек изашле из штампе, а на сајму књига конкуришу за издавачки подухват.

Најпосећенија сајамска манифестација, београдски сајам књига, права је прилика да се заинтересована читалачка публика упозна с најновијим публикацијама Завода, као што је монографија „Белоглави суп“, али и да набави ранија издања научног, стручног и популарног карактера.

У оквиру пратећег програма сајмске манифестације, ове публикације од националног значаја биће посебно представљене публици која ће имати прилике да се упозна с најновијим научним достигнућима у овим научним областима, као и стручним аспектима заштите.

Издања Завода и ове године могу се погледати и купити по сниженим, сајамским ценама на Међународном београдском сајму књига који је отворен 25. октобра, и трајаће до 1. новембра 2015.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.