Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Дан Завода за заштиту природе Србије

Поводом обележавања 68 година рада, Завод за заштиту природе Србије ће у уторак 26. априла 2016. са почетком у 12:00 часова у Народном позоришту у Нишу (ул. Синђелићева бб, Ниш) представити главне резултате рада током претходне године и смернице заштите наше природне баштине у наредном периоду.

У оквиру програма обележавања Дана Завода биће представљена и капитална издања у заштити природе, Црвена књига фауне Србије I - водоземци и Црвена књига фауне Србије II – гмизавци, издавачки подухват у 2015. Биолошког факултета Универзитета у Београду и Завода за заштиту природе Србије.

Програм обележавања Дана Завода употпуниће и пригодан музички програм у извођењу Академског хора Студентског културног центра Ниша.

Поводом обележавања Дана Завода биће организована и додела признања награђеним ауторима радова из Ниша сталног фото конкурса „Природа Србије“ за 2015. годину у галерији Друштва архитеката (ул. Генерала Милојка Лешјанина бр. 52, Ниш), у амбијенту изложбене поставке најбољих фотографија пристиглих на фото конкурс у претходној години.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.