Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Посетите нас на 61. Међународном београдском сајму књига

Завод ће на овогодишњем сајму књига представити свој рад и свој издавачки опус на изложбеном простору у Хали IV (4086 штанд), као и на излагачком простору Центра за промоцију науке, у Хали II, ниво А београдског сајма.

Нарочиту вредност овогодишњег излагања Завода представљају монографија „Заштићени храстови Србије“ и приручник „Стрижибубе Србије“, које су објављене током 2016. године. У оквиру пратећег програма сајамске манифестације, ове публикације биће посебно представљене публици која ће имати прилике да се упозна стручним аспектима заштите врста које су представљене у књизи.

Промоција публикација „Заштићени храстови Србије“ и „Стрижибибе Србије“, биће одржана у среду, 26. октобра 2016. године са почетком у 12 часова, на штанду Центра за промоцију науке у Хали II, ниво А београдског сајма.

Најпосећенија сајамска манифестација, Београдски сајам књига, права је прилика да се заинтересована јавност упозна с најновијим публикацијама Завода, као што су „Црвена књига фауне I водоземци“, „Црвена књига фауне II“ и „Белоглави суп“, али и да набави ранија издања научног, стручног и популарног карактера из области заштите природе.

Издања Завода и ове године могу се купити по сниженим, сајамским ценама на Међународном београдском сајму књига, који се одржава у периоду од 23. до 30. октобра 2016. године.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.