Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Скуп о еколошким мрежама

У циљу представљања активности у развоју еколошке мреже Србије и израде црвених листа и књига, Министарство пољопривреде и заштите животне средине, Завод за заштиту природе Србије, Биолошки факултет Универзитета у Београду, Департман за биологију и екологију ПМФ-а Универзитета у Новом Саду, организују Скуп о еколошким мрежама „Од постојећих података о врстама до успостављања еколошке мреже и активне заштите биодиверзитета Србије.”

Скуп ће бити одржан у понедељак, 23. јануара 2017. године, са почетком у 10:00 часова у Свечаној сали ректората Универзитета у Београду (Студентски трг 1, Београд).

Рад скупа отвориће др Стана Божовић, државни секретар Министарства за пољопривреду и заштиту животне средине. Уводну реч у рад Скупа одржаће мр Александар Драгишић, директор Завода за заштиту природе Србије, проф. др Жељко Томановић, декан Биолошког факултета Универзитета Београду и проф. др Горан Аначков, директор Департмана за биологију и екологију Природно-математичког факултета Универзитета у Београду.

Поред представљања резултата у установљавању еколошке мреже, на скупу ће бити разматране даље препоруке и смернице у развоју националне еколошке мреже и мреже Natura 2000.

Програм Скупа можете преузети овде.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.