Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

О заштити природе на 14. Међународном сајму ECO FAIR

Завод за заштиту природе Србије представиће од 04. до 06. октобра 2017. године на 14. Међународном сајму ECO FAIR, на свом штанду у Хали 1 Београдског сајма, акције заштите врста у природним стаништима и урбаним срединама и значај заштићених подручја.

Завод ће учестовати и у оквиру Конференцијског програма сајма ECO FAIR на тему „МЕРЕ ЗАШТИТЕ БИОДИВЕРЗИТЕТА“, коју ће представити др Растко Ајтић, као и најновија постер издања Завода из серијала „БИОДИВЕРЗИТЕТ СРБИЈЕ“ о инсектима из групе првокрилци и водене девице у четвртак, 05. октобар 2017. године у периоду од 16:20 до 17:00 часова у Зеленој сала (Хала 1а).

Истог дана, у четвртак 05. октобра на свом штанду, Завод ће реализовати у периоду од 14:00 до 16:00 часова образовну акцију „Знањем против страха“, у циљу представљања карактеристика и значаја змија за животну средину и тиме ослобађање од ирационалног страха које је довело до њиховог безразложног убијања, тако да су све домаће врсте ових животиња заштићене као угрожене врсте.

Позивамо Вас да будете наши гости на штанду Завода за заштиту природе Србије и погледате презентацију у оквиру Конференцијског програма сајма.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.