Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

О заштити природе на 15. Међународном сајму екологијe EcoFair

Завод за заштиту природе Србије представиће актуелности и значај рада у области заштите природе на 15. Међународном сајму екологије EcoFair и 14. Међународном сајму енергетике, који се одржавају у периоду од 03. до 05. октобра 2018. године на Београдском сајму.

У циљу указивања стручној и широј јавности на стање и потребе даљих анагажовања у заштити природне баштине, позивамо Вас да нас посетите на штанду Завода за заштиту природе Србије у Хали 1, бр. 1302.

На сајамском штанду представићемо посетиоцима новине у области заштите дивљих биљних и животињских врста, геодиверзитета, природних добара и усклађивања заштите и развоја предела кроз богат мултимедијални визуелни материјал и разговор са стручним сарадницима.

Представници Завода учествоваће и у пратећем стручном и образовном програму Сајмa:

- У оквиру Конференцијског програма имаће излагање на тему „Обновљиви извори енергије и заштита природе.“

- На сајамском простору предвиђеном за одржавање образовних програма за децу предшколског и школског узраста, реализоваће радионице: Знањем против страха на примеру стршљена и змија“, „Еко скакалица на тему угрожених врста“, „Пронађи моју кућу – колико су угрожена станишта појединих врста“.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.