Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

О заштити природе на 15. Међународном сајму екологије EcoFair

Завод за заштиту природе Србије представиће актуелности и значај рада у области заштите природе на 15. Међународном сајму екологије EcoFair и 14. Међународном сајму енергетике, који се одржавају у периоду од 03. до 05. октобра 2018. године на Београдском сајму.

У циљу указивања стручној и широј јавности на стање и потребе даљих анагажовања у заштити природне баштине, позивамо Вас да нас посетите на нашем штанду у Хала 1, бр. 1302.

На сајамском штанду представићемо посетиоцима новине у области заштите дивљих биљних и животињских врста, геодиверзитета, природних добара и усклађивања заштите и развоја предела кроз богат мултимедијални визуелни материјал и разговор са стручним сарадницима.

Представници Завода учествоваће и у пратећем стручном и образовном програму Сајмa:

- У оквиру Конференцијског програма имаће излагање на тему „Обновљиви извори енергије и заштита природе”,у петак 05. окотобар 2018. у Зеленој сали Хале 1 у периоду од 11:40 до 12:20 сати

- На сајамском простору предвиђеном за одржавање образовних програма за децу предшколског и школског узраста у Хали 1а, у четвртак 04. октобра 2018. биће реализоване радионице: „Знањем против страха, на примеру стршљена и змија“ у периоду од12:00 до 12:30 часова, „Еко скакалица на тему угрожених врста“ у периоду од 14:00 до 14:15 часова, и „Пронађи моjу кућу - колико су угрожена станишта појединих врста“ у периоду од 16:00 до 16:10 часова.

Улазница се може обезбедити регистрацијом na web порталу www.sajamekologije.rs (у менију под - Registracija).

Програм пратећих дешавања на Сајму можете преузети овде.

Програм свих радионица за ученике, које ће се током Сајма одржавати у Хали 1а, можете преузети овде.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.