Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Представљамо прву монографију о природи простора манастира Хиландар

Завод за заштиту природе Србије и манастир Хиландар у оквиру овогодишњег Сајма књига представиће заједнички подухват у истраживању природе подручја Свете Горе и Хиландара на промоцији прве публикације о резултатима ових истраживања „Водоземци и гмизавци Свете Горе и Хиландара“.

Промоција публикације „Водоземци и гмизвици Свете Горе и Хиландара“ биће одржана у уторак, 23. октобра 2018. године са почетком у 13 часова, на штанду Центра за промоцију науке у Хали II, ниво А (улица Милутина Миланковића, штанд бр. 2224).

Завод ће на овогодишњем Сајму књига, као учесник, представити свој издавачки опус на изложбеном простору у Хали IV ( улица Петра Кочића, штанд 4119), као и на излагачком простору Центра за промоцију науке, у Хали II, ниво А (улица Милутина Миланковића, штанд бр. 2224).

Најпосећенија сајамска манифестација, Београдски сајам књига, права је прилика да се заинтересована јавност упозна са публикацијама Завода, као што су „Храстови Србије“, „Парк природе Мокра Гора“, „Приручник за врсте под контролом промета“, „Биљке од међународног значаја у Србији“, „Црвене књиге о водоземцима и гмизавцима, дневним лептирима и биљкама“, и „Белоглави суп“, али и да набави ранија издања научног, стручног и популарног карактера из области заштите природе.

Издања Завода, и ове године, могу се купити по сниженим, сајамским ценама на Међународном београдском сајму књига, који се одржава у периоду од 21. до 28. октобра 2018. године.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.