Завод за заштиту
природе Србије

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Министарство заштите животне средине

Акција „Карта за природу“ на 41. Међународном сајму туризма

На 41. Међународном сајму туризма у Београду, који се одржава у периоду од 21. до 24. фебруара 2019. године, Завод за заштиту природе Србије представиће јединственост природног наслеђа наше замље, на штанду Туристичке организације Србије.

На инфо пулту Завода на мултимедијалном штанду Туристичке организације Србије, посетиоци Сајма имаће прилику да добију информације о јединствености и атрактивности за посете природних добара Србије. У том циљу, Завод и Туристичка организација Србије, током трајања Сајма организоваће акцију „Карта за природу“.

Током свих сајмаских дана, три волонтера која ће носити мајице са натписом Туристистичке организације Србије у хали 4, делиће посетиоцима „Карте за природу“ на којима ће они који желе да учествују у квиз акцији дати три одговора на питање: Зашто треба да штитимо природу и оставити своје податке. Своју попуњену „Карту за природу“, посетиоци ће ставити у наградну кутију која се налази на пулту Завода за заштиту природе Србије на штанду Туристичке органиазције Србије и тако добити прилику да освоје путовање за две особе у једно заштићено подручје као што су Национални паркови „Тара“ и „Ђердап“, Споменик природе „Ресавска пећина“, Предео изузетних одлика „Власина“ и многа друга. Извлачење добитника наградне игре биће у недељу, 24. фебруара у 14:00 часова на штанду ТОС-а.

Имена добитника награда и резултати анкете биће објављени на сајту Завода и Туристичке организације Србије.

© Завод за заштиту природе Србије - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.